מצרכים לבצק
- 500 גרם קמח | 2¼ כפיות שמרים יבשים
- ⅓ כוס סוכר | 2 ביצים
- 100 גרם חמאה רכה | ¾ כוס חלב פושר
- ½ כפית מלח | כפית תמצית וניל
מצרכים למלית
- 100 גרם שוקולד מריר קצוץ או ממרח
- 2 כפות קקאו | ⅓ כוס סוכר חום
- 50 גרם חמאה מומסת | ½ כוס אגוזי מלך קצוצים
אופן ההכנה
- לשים את כל חומרי הבצק לבצק רך. להתפיח שעה.
- לערבב את חומרי המלית. לרדד את הבצק, למרוח ולגלגל לרולדה.
- לחתוך לאורכה, לקלוע לצמה ולהניח בתבנית אינגליש קייק. להתפיח 40 דקות.
- למרוח ביצה ולאפות ב־170 מעלות כ־35 דקות.
- (לא חובה) למרוח בסירופ סוכר לאחר האפייה.