רכיבים
- שמן זית לבישול
- בצל אחד חתוך לפרוסות
- 500 גרם דלעת בקוביות גדולות
- 2 גזרים פרוסים
- בטטה גדולה אחת בקוביות גדולות
- 5 גבעולי סלרי עם עלים קצוצים דק
- מלח ופלפל שחור
- קורט כורכום
- קורט פפריקה מתוקה.
שיטת ההכנה:
- מזגגים מעט שמן בסיר רחב ומקלים את פרוסות הבצל עד להזהבה נאה. מצרפים את שאר הירקות החתוכים ומטגנים כחמש דקות תוך ערבוב.
- יוצקים מים עד לכיסוי הירקות, זורקים את התבלינים ומערבבים היטב. מעלים לרתיחה, מקטינים את הלהבה, מכסים ומבשלים בערך חצי שעה עד שכל הירקות רכים לגמרי. מגישים על מצע קוסקוס או אורז מבושל.